ΠΥΡΗΝΑΣ

ΤΗΣ LILLY ΕΙΝΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ

Στα ερευνητικά εργαστήρια της Lilly (Lilly Research Laboratories, LRL), ανακαλύπτουμε και δημιουργούμε καινοτόμα φάρμακα υψηλής ποιότητας, που βοηθούν τους ανθρώπους να ζουν περισσότερο, με καλύτερη υγεία και πιο ευτυχισμένοι. Αυτό γίνεται με αξιόπιστο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο και σε μια ατμόσφαιρα αισιοδοξίας, συνεργασίας, ποιότητας και συμμόρφωσης.

Οι επενδύσεις μας στην έρευνα και την ανάπτυξη έχουν διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα επί πολλά χρόνια και έχουν οδηγήσει σε μία από τις πιο παραγωγικές σειρές υπό διερεύνηση προϊόντων στη βιομηχανία, με περισσότερα από 60 πιθανά φάρμακα να βρίσκονται, επί του παρόντος, σε στάδιο ανάπτυξης.

“Η Έρευνα είναι η καρδιά της δουλειάς, η ψυχή της επιχείρησης."

Κύριος Eli Lilly, εγγονός του Συνταγματάρχη Eli Lilly, ιδρυτή της εταιρείας

Με εγκαταστάσεις έρευνας & ανάπτυξης σε οκτώ χώρες και κλινική έρευνα που διεξάγεται σε περισσότερες από 55 χώρες η εταιρεία Lilly επενδύει ποσοστά άνω του μέσου όρου πωλήσεων στην έρευνα & ανάπτυξη – γύρω στο 20%. Οι ετήσιες επενδύσεις της Lilly στην έρευνα & ανάπτυξη στην Ευρώπη, διπλασιάστηκαν σε πάνω από € 450 εκατ. κατά την τελευταία δεκαετία.

Η Lilly υποστηρίζει την πρωτοβουλία Innovative Medicines Initiative, τη μεγαλύτερη συνεργασία δημόσιου και ιδιωτικού τομέα στην έρευνα & ανάπτυξη των βιοεπιστημών, και συμμετέχει ενεργά σε, ούτε λίγο ούτε πολύ, 19 πρότζεκτ για το διαβήτη, τη νευρολογία και την ογκολογία, επενδύοντας πάνω από € 20 εκατ.